maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ei ylioppi ojaan kaada

Mä pääsin siis yhessä monien muitten kanssa ylioppilaaks tänä keväänä, ja arvosanoihinkin olen kertakaikkisen tyytyväinen. Mut vastahan alotin lukion... Ois siellä vielä helposti yhen vuoden jaksanu, pitää vissiin käydä vielä syksylläki säännöllisesti toivottamassa aamuja ;D


(Toistaseks) viimesen kerran kävin nimittäin koulullani lakkiaisjuhlassa, joka itessään ei kyllä oikeestaan tarjonnu mitään erityisiä elämyksiä. Tai jos sellaseks haluaa tulkita toista tuhatta ihmistä sisältävässä ilmeisen ilmastoimattomassa salissa istumisen, niin mikäpä siinä. Harmi sinänsä, etteivät suorat sortsit ja lyhythihaiset puvuntakit ole suuremmassa suosiossa, miesten juhlasandaaleista puhumattakaan... :D Sain mä lakin lisäks muutaman stipendinkin, joista esimerkkinä mainittakoon ruotsinkielinen aforismikirja "Kloka tankar och vackra ord" (=Viisaita ajatuksia ja kauniita sanoja). Ei kai kirjan viesti ole: "Älä kuvittelekaan saavasi rahaa. Et ole riittävän viisas siihen, joten lue tästä ja viisastu"? Okei, ehkä ei :D Erään samanlaisella kirjalla palkitun kaverin kanssa otatimme (läpällä) jopa kuvat itsestämme näiden kirjojen kanssa, ja tietenkin pitelin kirjaa vahingossa väärin päin... :DDD Ehkä kuitenkin tarviin niitä viisaita ajatuksia.

Pystyy vaan trollaamaan rehtoria kätellessäkin!

Tämän jälkeen siirryttiin kotiin aloittelemaan YO-juhlia, joiden eteen oli tehty melkoinen määrä töitä ja ruokia parin edeltävän viikon sisällä - itsekin tein siivouksen ja perunankuorinnan ohella esimerkiksi pari hyytelökakkua alusta loppuun. Tämä juhla sujui mainiosti, jaksoin odotettua paremmin ja viihdyin hyvin sukulaistenkin seurassa kaveriosaston saapumista odotellessa :) Okei, puvussa kyllä tuli edelleen kuuma. Valkolakkikaan ei ollut täydellisen yhteistyöhaluinen, vaan muotoili noin kahdeksan tunnin sisällä hiukseni muistuttamaan etäisesti jonkin petolinnun perähöyheniä :D Näitä suuremmilta kommelluksilta kuitenki vältyttiin, ja sää jos mikä oli päivän rukousvastaus. Alkuviikosta sääennusteet näyttivät vielä kahta pisaraa, mutta aurinko paistoi lopulta lähes koko päivän muutamaa pikkutihkua lukuunottamatta ;)

Kaveripiirin syvälliset keskusteluhetket.
Lahjaosastosta ja onnitteluista vielä kiitokset täällä! Tyypillisten ruusujen ja korttien ohella rahallinen omaisuuteni lähestulkoon kaksinkertaistui, minkä lisäksi sain laatuluettavaa, aina tarpeellisia pehmeitä paketteja ja yhden suklaalevynkin. Yksi tarkemmin harkittu lahja ansaitsee tulla mainituksi erikseen: se sisälsi nimittäin 1) BIRDWATCHER-tekstillä varustetun Angry Birds-t-paidan, 2) aloittelevien lasten lintuharrastussetin harrastukseni tukemiseksi ja 3) kumiankan, jota voin kiikaroida ja valokuvata mikäli havainnot jäävät muuten vähiin :DDD

Kokemushan tämäkin oli, ja mittari kallistuu ehdottomasti positiivisen puolelle! Tällä kertaa en voi heittää tyypillistä kommenttiani uusiksi ottamisesta samassa merkityksessä kuin tavallisesti, mutta eiköhän mua vielä joissaki yo-juhlissa tulla näkemään ;D Sitä siis ootellessa, mahtavaa kesää kaikille!!! :)

2 kommenttia:

  1. Mahtava postaus jälleen kerran, herra ylioppinut! Ja oikein isot onnittelut vielä :-)!

    VastaaPoista