tiistai 8. lokakuuta 2013

Puujalkapostaus

... aka The Tree Foot Post.

Puujalkahuumori on hieno asia, ainaki jos on oikeessa mielentilassa! Jos et koe olevasi, en suosittele lukemaan yhtään tän pitemmälle.

-VAROITUS! SEURAAVA SISÄLTÖ VOI OLLA VAHINGOLLISTA HUUMORINTAJULLESI-

Päivän Pirkka: blogistani löytyi puujalka!

Olin Hope-tapahtuman aikana yöpymässä Kastun koululla. Kuten voi odottaa, kastuin siellä (käydessäni suihkussa), mutta huumori pääsi kuivahtamaan pahemman kerran.

Ei ihme, ettei Suomella ole vientiä, kun viemäriverkosto on huonossa kunnossa. Tuonnin hoitaa vastaavasti tuomariverkosto.

Kukkaseppelebisnestä Havaijilla johtaa leipomo.

Kun puujalkoja on tarpeeksi, niistä on hyvä rakennella aasinsiltoja. Evankelioidessakin tätä seikkaa voi käyttää hyödyksi, sillä aasinsiltaa pitkin Jeesus pääsee helposti ratsastamaan - ainakin adventtina.

Aasinsilta adventtiin rakennettu! Ryttylässähän tiedetään silloin, että mahtavat ovat muualla, suurissa Saleissa.

Tapahtui lastenleirillä: "Onks toi sun puhelin?" "Ei, se on simpukka." "SIMPUKKAPUHELIN!!! ehehehehee"

Jos Kosto-niminen koira jää auton alle muttei kuole, koiranomistaja todennäköisimmin kertoo auton kuskille, että Kosto elää.

Puujalat taipuvat myös englanniksi, kumipuujalat nimittäin!


Ja mua on sit turha syyttää rimanalituksesta, rimakauhu iski joten otin sen riman pois kokonaan. Nää jutut taitaa kaikki olla peräsin mun omasta päästä, iskältä tai kavereitten kans käydyistä keskusteluista. Pitäisköhän ruveta stand-down-koomikoksi? Jo taannoinen Vappugospel-reissun kurkunpolttoepisodi ennakoi tällasta varsin hyvin, potkaskaa mua vaikka jos kuulette mun vielä joskus viljelevän tääntasosia juttuja. Ja muistakaa, että huonoja vitsejä on helpointa pitää hengissä suusta suuhun-menetelmällä!

1 kommentti: